Mums ir labas ziņas!


17.01.2014

Lays MAX

Mums ir labas ziņas!

Lay’s kartupeļu čipsu saime ir ieguvusi sev jaunu un vēl lieliskāku nosaukumu.

No šī brīža veikalu plauktos atradīsi Lays MAX rievotos kartupeļu čipsus (iepriekšējais nosaukums Lays Wavy).

Bet kāpēc tieši MAX?

Tāpēc, ka mūsu jaunie Lay’s MAX kartupeļu čipsi tagad ir ar maksimāli lielām rievām, kas tajās uzkrāj vēl vairāk bagātīgo garšvielu. Šie kartupeļu čipsi ir arī mazliet biezāki, un tādēļ tie ņemot uzreiz nesadrūp.

Jau tagad veikalos Jūs gaida Lays MAX Siers&sīpoli un Lays MAX Kebab, drīz MAX saimei pievienosies arī Lays MAX Sāls un Lays MAX Paprika.

Tuvojas maksimālu garšas piedzīvojumu gads, uzsāc to jau šodien!

Pepsi

Cilvēks vienmēr ir ilgojies pēc kaut kā veldzējoša un atspirdzinoša, kas sniegtu sajūtu, ka tieši viņš ir īpašs un izredzēts. Cilvēces vēsturē šādu universālu recepšu gan nav daudz. Viens no retajiem veiksmes stāstiem var lepoties ar vairāk nekā 120 gadu ilgu vēsturi.

Pepsi tika izgudrots 1893. gadā Amerikas Savienoto Valstu pilsētiņā Njūbernā. Tā radītājs bija aptiekārs Kalebs Bredhams. Sākotnēji viņš dzērienu pildīja pudelēs un tirgoja savā aptiekā. Taču drīz vien uzņēmīgais vīrs saprata, ka, lai apmierinātu pieprasījumu un atveldzētu visus izslāpušos, dzēriena tirdzniecību ir jāpaplašina.

Pepsi bija pirmais Amerikā radītais atspirdzinošais kolas dzēriens, kas pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados oficiāli sasniedza mūsu veikalu plauktus. Tas bija pirmais dzēriens, kas spēja izlauzties cauri dzelzs priekškaram un izkausēt aukstā kara ledu, dzēriena baudīšanas rituālā vienojot dažādas tautas. Pepsi prot kausēt arī aizmirstības ledu, kas klāj mūsu atmiņas, un diedzēt cerības asnus labākai nākotnei.

Šodien Pepsi ir kļuvis par visos kontinentos zināmu un iecienītu atspirdzinošo dzērienu. Raksturīgais pudeles atvēršanas klikšķis un tam sekojošā dzidrā burbulīšu šņākoņa liek sajust slāpes un norīt siekalas ikvienam, neatkarīgi no viņa vecuma, dzimuma un tautības.

Retro noskaņās noformētais Winter Pepsi piedāvā Tev malku veldzējošas vēstures, ļaujot izbaudīt garšu, kas gadu desmitiem priecējusi veselas paaudzes, dara to šodien un turpinās darīt arī nākotnē.